Monthly Archives: October 2016

JPLATINUM SALES MASTERY WORKSHOP DI UTARA 

22 Oct ini insya Allah saya berada di UTARA, Bukit Mertajam Penang, membantu team JPLATINUM di UTARA.  Leader JPLATINUM di UTARA akan mengajar consultant baru dengan segala teknik, ilmu kuasai pelaburan Unit Amanah. SEGAK sungguh orang utara pakai baju warna … Continue reading

Posted in AKTIVITI JPLATINUM | Tagged | Leave a comment

BERBULU RASA DENGAN GENG INSURANCE & UNIT TRUST

Dulu-dulu masa makan gaji memang rasa geram kalau HR paksa panggil dengar talk especially bila kerja tengah banyak. Berbulu je rasa dengan orang yang nak bagi talk tu, lebih-lebih lagi kalau geng insurance & unit trust yang bagi talk. Nak … Continue reading

Posted in PERANCANGAN KEWANGAN | Tagged | Leave a comment

GILA NAK ORANG PUJI & DIHARGAI

“Bos tolonglah hargai saya, saya dah tolong syarikat buat cost saving beratus ribu dah ni!” Tapi bos tak buat apa-apa pun!  KECEWA! Fikrahnya manusia itu SUKA DI HARGAI.  Kata-kata manis daripada suami contohnya “sedap ayang masak” pun dah membuatkan rasa … Continue reading

Posted in AWARDS | Tagged | Leave a comment