SERAMPANG BERMATA-MATA

“baiknya lela ni rajin nak buat sharing kat branch orang lain” – statement ni ok ????
“Iskh kalau saya lah, buat apa nak susah2kan diri travel semata-mata nak ajar agent orang lain. Baik fokus kat agent sendiri” – statement ni kadang-kadang kecik hati jugak tau ???????????? cuma otak seminit so tak kecik hati dah lepas tu. 

Dalam coaching dengan leader saya selalu ajar work hard & SMART. 

Di sebabkan oleh media sosial tanpa sempadan, business saya berkembang dengan pantas di seluruh pelusuk Malaysia. Perkongsian di Mesir hari itu juga turut mengundang rakan media sosial di utara berminat untuk menjadi agent. 
Ini menuntut saya untuk travel ke utara untuk berjumpa team yang sedia ada di Utara & rakan-rakan media sosial yang berminat tadi. 

Bagai pucuk di cita ulam mendatang giteww bila branch utara menjemput saya sebagai speaker. Kenapa? WIN WIN SITUATION! WORK SMART babeh! 

Duit perjalanan & hotel saya di tanggung oleh Public Mutual. Saya dapat jumpa team saya sendiri. 

Pada masa yang sama saya dapat berkongsi ilmu dengan consultant lain yang bukan team JPLATINUM. Perkongsian daripada hati. Tiada yang di selindungkan. Semua strategi saya ceritakan. ILMU MILIK ALLAH. Tanya lah pada team JPLATINUM apa yang saya ajar pada orang lain, itulah yang saya ajar pada mereka. Kalau dengan ILMU yang saya kongsikan jadi asbab kebaikan kehidupan orang lain, saya harap ALLAH PANDANG saat di timbangan mizan. Ntahlah apa nasib saya di mashyar nanti. Harap-harap Allah redha, Allah suka. Kalau tak jumpa saya di syurga nanti, tolong cari saya ya sahabat. ❤️

BERBALOI rasanya perjalanan jauh kali ini. 

Dapat jumpa & buat Goal Setting 

???? JPLATINUM PENANG

???? JPLATINUM KEDAH 

Anak-anak didik JB, KL, UTARA jauh dekat semua di hati. Kasih sayang tak berbelah bagi. 

23/24 FEBRUARY saya & Co Founder JPLATINUM GAM Marhalis Hasan akan ada KOTA BHARU nak jumpa warriors kami di sana Emiey Emilia Suhaila Syahida & pada masa yang sama saya akan berkongsi dengan semua Consultant Public Mutual TERBUKA PADA SEMUA. Workshop 23/2 & BOP 24/2

Again! Work Smart babeh! Serampang bermata mata serampang beribu mata!

This entry was posted in AKTIVITI JPLATINUM and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>