GILA NAK ORANG PUJI & DIHARGAI

“Bos tolonglah hargai saya, saya dah tolong syarikat buat cost saving beratus ribu dah ni!” Tapi bos tak buat apa-apa pun! 
KECEWA! Fikrahnya manusia itu SUKA DI HARGAI. 

Kata-kata manis daripada suami contohnya “sedap ayang masak” pun dah membuatkan rasa berbunga-bunga hati. 
Cuba bayangkan ayat yang keluar daripada suami, “apasal nasi ayam ni kurang sedap daripada XXX” ko tengok lah lepas ini sila masak sendiri ????. 
Bidang Unit trust, MLM, insurance menawarkan recognition yang sangat menarik tanpa perlu membodek bos. Semuanya berasaskan RESULT. Hasil yang diperolehi daripada usaha gigih tanpa jemu terus buat & buat. 
Di JPLATINUM kami juga mengamalkan culture meng HARGAI segala usaha consultant kami. 
Antaranya: 

Reward RM 3000 (anda boleh pilih apa sahaja hadiah) sekiranya naik ke GROUP AGENCY MANAGER. Ini adalah hadiah daripada Founder JPLATINUM.

RABU ini, Founder JPlatinum akan meraikan Kejayaan Hjh Marhalis di atas kenaikan pangkat ke Group Agency Manager. 
Team JPLATINUM jom kita raikan, bawa rakan-rakan business yang nak sama-sama berjaya dalam bidang unit amanah. 

Kita ada perkongsian yang sangat best pada malam tersebut. 
“Sesungguhnya dengan kesukaran itu adalah kesenangan” – Surah Al-Syarh 94:5

This entry was posted in AWARDS and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>