ORANG RAJIN SELALU MENANGMOSCOW MEMANG SENANG

Tagline JPLATINUM 2017 
Change frequency. Macam tu lah kaedahnya kalau kita sedih, kena tukar fokus. Otak seminit. Touch down KLIA pukul 10.30 pagi tadi sekarang on the way balik JB. 

Dah kena tukar mood bekerja. Setelah di kongsikan tips percutian penuh adventure masak sendiri, cari jalan sendiri tu belum cerita nebesnya kat cairo airport ya ampun! Macam pesalah jenayah. Rupanya memang macam tu kena sediakan duit ya. Mereka memang minta duit nak senangkan proses. Ketika beratur check in, depan kami Mr Khalid warga oman kata Mesir 20 tahun lalu tak macam ni. Desakan hidup! Scary! 

Ok, habis dah cerita pasal cairo & egypt, hidup ini perlu warna warni! Lepas ini kita cuti yang rileks plak. Tak perlu bawa apa-apa! Bawa badan je! Rajin kerja siap dapat duit shopping. Hotel 5 star, makan fine dining, jalan2 dah siap-siap tourist guide, Malaysia & negara yang kita pergi tu. 
Kerja 2017 dapat hadiah Moscow 2018. Sebelum Moscow geng Public Mutual akan pergi Barcelona bulan 5 ni. Free bawak badan je. Makan ya ampun sedapppp! Layanan macam raja! 

Lepas ni, makan moscow, mandi moscow, SOLAT JANGAN MOSCOW pulak. parah sangat dah tu! 

LAW OF ATTRACTION! MOSCOW sangat! 
Balik dalam flight Etihad cerita MOSCOW NEVER SLEEPS! Best lah pulak! Rare sangat 5 cerita warna warni masyarakat moscow di satukan dalam filem! Penuh pengajaran! I bagi 5 bintang! 

Agak-agak nak cuti 5 star ni percuma, saya sudi tunjukkan jalan. 

This entry was posted in LAW OF ATTRACTION and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>