Hatiku berbunga-bunga

20120219-154830.jpg

Dalam kebuntuan mencari formula membesarkan team di kawasan emas lembah Klang, bagai sudah tersusun laluan dipermudahkan Allah. Amin ya rabb.

Sebenarnya team saya sudah hampir besar pada awal 2011 di lembah klang tapi saya diuji dipertengahan. Saya sangat positif dengan ujian dan menganggap ianya suatu rahmat. Allah selalu mendengar hamba-hamba yang tidak pernah berputus harap. Merintih dan merayulah pada Allah pasti ditemukan dengan jalan penyelesaian yang lebih baik.

Berjumpa semula teman-teman “kejut” UKM – penggilan budak-budak fakulti kejuruteraan, saya nampak jalan. Ya Allah kau permudahkan! Bagi sahabat-sahabat di luar selalulah meminta pada yang ESA dan janganlah berputus asa!

20120219-155550.jpg

Ya Allah indahnya bergathering sambil berbisnes.

This entry was posted in Motivasi UTC and tagged . Bookmark the permalink.

6 Responses to Hatiku berbunga-bunga

  1. kejut…menarik bunyinye..:)

  2. azizah saad says:

    Hati berbunga bunga …….dengan bunga yang cantik…..indah….harum….manafaat…apalagi ye…banyak lagi!!!!!

  3. Sharifah Azwani Al-Hady says:

    Thanks to tikus coz menjebakkan aku ke kancah rezeki ini,,InsyaAllah kita mencari rezeki kerana Allah sambil membantu dan membimbing mereka yang masih mencari-cari cara utk melakukan tabungan hari tua,.,.,..yakin Boleh! Malaysia Boleh! JPlatinum Boleh! Wani pun boleh!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>