Testimoni workshop utara!

IMG_6381-0.JPG

IMG_6386.JPG

Baru selesai workshop di Penang, dalam keadaan selsema & batuk, maybe excited sangat nak share dengan orang Utara. Minum madu & lemon tak nak kasi suara hilang. Ya Allah ya wahab, bantu lah! Saya memang allocate masa setiap tahun untuk share. Banyak branch panggil, November baru lah macam ok sikit. Yang lain-lain tu 2015 ya. December nak cuti. Habis di Penang, staff Public Mutual jumpa & pass evaluation report ni pada saya. Katanya agent penang minta pass personally pada saya, workshop ni rate dia sampai 5 tapi dia nak bagi 6! Allahuakbar, terima kasih! Saya cuba beri yang terbaik dalam kekangan suara tadi sebenarnya. Sebab nak reserve untuk malam ini di sungai petani & alor star esok.

Semoga ilmu yang di sampaikan bermanfaat! 93% audience saya di Penang adalah chinese. Saya rasa 1 Malaysia, cinta tanpa mengira bangsa, saya cuma mahu bangsa lain lihat orang islam yang penuh IHSAN & KASIH SAYANG, saya mahu mencontohi Rasulullah dalam menyantuni mereka! Islam yang di lihat sukakan kemajuan. Saya rasa bahagia sangat mereka menerima sharing saya seadanya kerana saya masih tekankan spiritual element di dalam agency building.

Ikhlas daripada hati!

Terima kasih atas evaluation ini!

Nota: sepanjang dalam perjalanan menuju ke sg petani, saya menangis, ya Allah, jadikan lah saya asbab mereka cinta islam.

This entry was posted in Motivasi UTC and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>