Part time agent yang osem

IMG_3783.JPG

Selamat berhujung minggu, tapi nak cerita juga kisah sahabat saya kesayangan saya ini!

Osem part time consultant Suriaty Yusof.

Kami berjumpa utk mini gathering housemate ex ukm 2 tahun lepas.

Asalnya memang dia tak nak dengar pun pasal public mutual.

Saya pun memang tidak approach kawan-kawan kerana saya sangat sayangkan persahabatan. Saya tak nak kawan rasa saya mengambil kesempatan. Bila saya mengajar kawan yang satu lagi kebetulan agent jplatinum, dia pun dengar sekali.

Hati ini ALLAH yang gerakkan. Sahabat saya ni pun berminat nak jadi agent selepas mendengar penerangan saya.

Bila jadi agent, saya suka attitude dia! Rajin nak belajar tapi dia selalu rasa dia masih belum cukup ilmu, tapi saya keep motivate & beritahu client is the best guru & Allah beri kita rezeki tanpa di sangka-sangka.

Alhamdulillah, dia cakap, betul lah!

This week dia close single thumbprint RM 86 ribu epf dengan seorang pilot! Then ada juga beberapa kawan-kawan yg dia approach setahun lepas tiba-tiba call nak invest.

Alhamdulillah total semua bulan ni dia dah close rm seratus ribu lebih yang memberikan part time income RM 2 ribu lebih!

BEST tak part time income 2 ribu lebih???

TAHNIAH darling suriaty yusof!

“Aku bangga sangat sama kamu”

KL MARKET IS ABUNDANCE!

Go for it! You have all my support sayangku!

Nota: Mode yang sangat gembira sebab dapat bantu sahabat-sahabat!

This entry was posted in TESTIMONI KEJAYAAN and tagged . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>